|
|
KinderdiëtistIk heb een vierjarige Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd en door mijn beroepservaring met kinderen mag ik mijzelf nu kinderdiëtist noemen. Ik richt me op zwangeren, zuigelingen, (jonge) kinderen en jongeren. Ik probeer mijn vak zo goed mogelijk bij te houden door cursussen te volgen en vakliteratuur te lezen.

U kunt bij mij terecht met alle vragen rondom de voeding van uw kind. Hierbij kunt u  denken aan: Groei, overgewicht, ondergewicht, coeliakie, voedselallergie, lactose-intolerantie, obstipatie of diarree (maag- en darmklachten), vegetarische voeding, zuigelingenvoeding en de eerste hapjes. Voeding en eetproblemen kunnen ook voorkomen in de vorm van bang zijn voor nieuw eten, kokhalzen, voedselweigering of beperkte voedselkeuze.Kinderdiëtist

Ik heb een vierjarige Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd en door mijn beroepservaring met kinderen mag ik mijzelf nu kinderdiëtist noemen. Ik richt me op zwangeren, zuigelingen, (jonge) kinderen en jongeren. Ik probeer mijn vak zo goed mogelijk bij te houden door cursussen te volgen en vakliteratuur te lezen.

U kunt bij mij terecht met alle vragen rondom de voeding van uw kind. Hierbij kunt u  denken aan: Groei, overgewicht, ondergewicht, coeliakie, voedselallergie, lactose-intolerantie, obstipatie of diarree (maag- en darmklachten), vegetarische voeding, zuigelingenvoeding en de eerste hapjes. Voeding en eetproblemen kunnen ook voorkomen in de vorm van bang zijn voor nieuw eten, kokhalzen, voedselweigering of beperkte voedselkeuze.