|
|
AllergiediëtistRuim twintig jaar geleden kwamen ouders met een tweejarig, helemaal onder het eczeem staand jongetje op mijn spreekuur. Na een lange zoektocht kwamen we erachter dat de mest van de kippen van de buren het probleem was. Het elimineren van en belasten met voedingsmiddelen heeft mijn interesse in voedselovergevoeligheid aangewakkerd. Er bleek nog veel te ontdekken op allergiegebied, want het is een jonge wetenschap die nu nog steeds flink in ontwikkeling is.

Met het achterhalen van de oorzaak van overmatige reacties op voedingsmiddelen kan ik u helpen, maar ook met een gepast dieet vinden om  tekorten en eenzijdigheid te voorkomen. Hoewel sommige allergieën een streng dieet vereisen is het belangrijk dat u met plezier kunt blijven eten, passend bij de voedingsgewoonten van u en uw gezin.Allergiediëtist

Ruim twintig jaar geleden kwamen ouders met een tweejarig, helemaal onder het eczeem staand jongetje op mijn spreekuur. Na een lange zoektocht kwamen we erachter dat de mest van de kippen van de buren het probleem was. Het elimineren van en belasten met voedingsmiddelen heeft mijn interesse in voedselovergevoeligheid aangewakkerd. Er bleek nog veel te ontdekken op allergiegebied, want het is een jonge wetenschap die nu nog steeds flink in ontwikkeling is.

Met het achterhalen van de oorzaak van overmatige reacties op voedingsmiddelen kan ik u helpen, maar ook met een gepast dieet vinden om  tekorten en eenzijdigheid te voorkomen. Hoewel sommige allergieën een streng dieet vereisen is het belangrijk dat u met plezier kunt blijven eten, passend bij de voedingsgewoonten van u en uw gezin.